i'm born this way

Tuesday, 19 May 2015

throwback MELAKA IN MONOCHROME 2015 (MIM2015) , MASSCOM UITM LENDU .


HI :)

So semester 2 ni kitorang ambil subject Photo Communication . And macam2 jugak lah yang aku belajar dalam subject ni . basic pasal photography . contohnya slow shutter , fast shutter , extended and  limited depth of field , panning , landscape and potrait semua2 tu lah . assignment kitorang kena ambik 7 pictures guna yg tadi2 tulah . nampak senang tapi susah sebenarnya . and satu lagi kitorang kena buat event photo gallery which is Melaka in Monchrome . And alhamdulillah gambar aku dipilih . Event MIM ni ada pertandingan photo booth jugak . ada banyak theme , and our class (2g and 4g and 4h) theme is Spooky and Haunted .


Add caption

lol 



classmates

adam , our class' masscot


akbar azman even dropped by our event

cliques . from left Emy , Zawa , Dedel and Hana

and our photo booth menang . congrats for those part 4 students yang paling banyak struggle for the photo booth . thank you .